• wetroyes-hand-soap-02
  • wetroyes-liquor-glass-bottle
  • wetroyes-mason-poster-01
  • boston-bottle

    boston-bottle

  • liquir-bottle

    liquir-bottle

  • glass-jar

    glass-jar

Apa kita apa?

  • wetroyes-factory
  • IMG_5560

Troy Trade punika Supplier profesional saka kaca lan penutupan relatif ing China. Our company didegaké ing Xuzhou, China ing taun 2009 lan nggawe WETROYES account kita wiwit 2015. Sajrone taun, kita diadegaké kemitraan Win-Win banget stabil lan kesenengan karo pelanggan saka 30+ negara. Kita goal punika kanggo ngirim One-Stop solusi packaging kelas donya sing ngluwihi pangarepan Panjenengan, lan layanan sing kapindho ana.

Tampilan Online Chat!