• wetroyes-hand-soap-02
 • wetroyes-liquor-glass-bottle
 • wetroyes-mason-poster-01
 • boston-bottle

  boston-bottle

 • liquir-bottle

  liquir-bottle

 • glass-jar

  glass-jar

Што да правиме?

 • wetroyes-factory
 • IMG_5560

Троја трговија е професионална снабдувач на стакло сад и во однос на затворање во Кина. Нашата компанија е основана во Xuzhou, Кина во 2009 година и да се создаде нашиот бренд WETROYES од 2015 година Во текот на годините, имаме воспоставено многу стабилна и задоволство на понудената партнерство со клиенти од 30+ земји. Нашата цел е да се достави Еден-Стоп светска класа пакување решенија кои ги надмине вашите очекувања, и услуга, која е втор на ништо.

WhatsApp Онлајн Chat!