• wetroyes-hand-soap-02
  • wetroyes-liquor-glass-bottle
  • wetroyes-mason-poster-01

Çfarë bëjmë ne?

  • wetroyes-factory
  • IMG_5560

Troy Trade është një furnizues profesional të enë qelqi dhe mbylljen e të afërm në Kinë. Kompania jonë është themeluar në Xuzhou, Kinë në vitin 2009 dhe për të krijuar WETROYES tona markë që në vitin 2015. Gjatë viteve, ne kemi krijuar një partneritet shumë të qëndrueshme dhe kënaqësi të favorshme me klientët nga 30 + vende. Qëllimi ynë është për të ofruar një ndalesë zgjidhje të paketimit të klasit botëror që tejkalojnë pritjet tuaja, dhe të shërbimit që është i pakalueshëm.

WhatsApp Online Chat!