• wetroyes-hand-soap-02
  • wetroyes-liquor-glass-bottle
  • wetroyes-mason-poster-01

Naon urang ngalakukeun?

  • wetroyes-factory
  • IMG_5560

Troy Trade mangrupakeun supplier profésional tina wadahna kaca jeung panutupanana relatif di Cina. parusahaan urang diadegkeun dina Xuzhou, Cina taun 2009 sarta nyieun WETROYES brand kami saprak 2015. Dina mangsa taun, urang ngadegkeun hiji partnership win-win pisan stabil sarta pelesir jeung konsumén ti 30+ nagara. Tujuanana urang téh pikeun nganteurkeun Hiji-gaul solusi bungkusan kelas dunya nu ngaleuwihan ekspektasi anjeun, sarta jasa anu kadua pikeun ngaping.

WhatsApp Online Chat!